[rev_slider alias="kattosaneeraus"]

Moni katto päältä kaunis…

Vuotava katto koituu varsin pian harmiksi, ellei sitä korjata. Katto-ongelmat eivät valitettavasti poistu silmiä sulkemalla vaan asialle todellakin täytyy tehdä jotain. Jättämällä kattoremontin meidän huoleksemme, voit olla varma, että jatkossa kattosi tulee kestämään vaihtelevia pohjolan säitä. Oikein asennettu ja huollettu katto kestää vuosikaudet hyvänä.

Milloin kattoremontti kannattaa aloittaa?

Kattoremontti on kalliimpi tehdä talvella, sillä jäätä joudutaan sulattaa katolta ja sääsuojaus rakentamaan katon peitoksi. Siksi on hyvä ennakoida tuleva kattoremontti käyttämällä kattoasiantuntija paikalla ajoissa ja suunnitella remontti lähimpään kesään. Akuutit vuotokohdat täytyy tietenkin korjata vaikka keskitalvella.

Mitä kattoremontti tulisi maksamaan?

Katon saneerausta ajatellaan nykyisin kiinteistöjen elinkaariajattelussa kunnossapitona. Kattoremontin budjetointia varten voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme, jotka antavat apua kattoremonttiin ja sen suunnitteluun. Katon jatkuva kunnossapito säästää kiinteistön korjauskustannuksia, kun tilannetta katolla ei päästetä kattovaurio-vaiheeseen ja katon korjaus tehdään oikeaan aikaan.

Kattoremontin kustannus selviää sekin parhaiten, kun pyydät aidon kattoalan asiantuntijan antamaan hinta-arvion tai kun kädessäsi on jo kattoremonttitarjous missä on kattoremontin työselostus.

Kun kiinteistöä ollaan ostamassa, myymässä tai vuokraamassa, kannattaa käyttää kattoasiantuntija katolla paikalla. Katon kunnon arviointi ja tuleva kattoremontti osataan ennakoida ja tiedosta on siten hyötyä kaupanteossa. On parempi teettää arvio kattoalan ammattilaisella kuin arvioida mahdollisia kuluja väärin.

Miksi valita bitumi- eli huopakatto katon materiaaliksi?

Oikein asennettuna ja huollettuna huopakatto kestää pitkään. Se taipuu myös hankalaankin katonmuotoon, mutta on omiaan etenkin tasakattoisten kattotyyppien katteena. Bitumi- eli huopakatto on myös miellyttävä sillä se eristää ääniä, kuten ylitse lentävien lentokoneiden melut tai sateen rummutuksen. Huopakate on myös kevyt, joten se säästää rakenteita liialliselta kuormitukselta. Huopakatto soveltuu hyvin katon materiaaliksi silloin kun on erityisen tärkeää ettei lumikuorma putoa niskaan. Huopakatto onkin siinä mielessä turvallinen valinta esimerkiksi lapsiperheiden käyttöön. Lumi sulaa huopakatolta sadevesiviemäreihin eikä erillisiä lumiesteitä tarvita.

Olemme kattosaneerausten vankkoja ammattilaisia

Vuosien kokemus kattosaneerauksista on tehnyt meistä luotettavan ja varmatoimisen kattosaneerauksien toteuttajan. Toteutamme saneeraukset sopimusten mukaan, viimeistellysti ja aikatauluja noudattaen. Pyydä meidät arviokäynnille ja laitata kattoasiat kuntoon kerralla. Annamme kattotöistä pitävän arvion, joten voit olla varma, ettei ylimääräisiä kustannuksia kerry. Koska kuulumme itsekin huopakaton maahantuontiorganisaatioon, voimme tarvittaessa olla yhteydessä huopakaton valmistajaan suoraan. Kaikki osapuolet hyötyvät ensikäden tiedosta ja asiat sujuvat helpommin ja luotettavammin ilman turhia välikäsiä.

Hei sinä kiinteistön tai taloyhtiön edustaja!

Haluatko rakennuksesi katolle maksuttoman kuntotarkastuksen? Meiltä se onnistuu nopeasti ja luotettavasti. Klikkaa alta ja lue lisää tai jätä tietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä.

Ota yhteyttä meihin

Asentajamme ovat rakennusalan ammattilaisia, jotka asentavat vuosittain kymmeniätuhansia neliömetrejä bitumikatetta. Huolellinen asennustyö onkin yrityksemme tavaramerkki. Asiakkaamme ovat valinneet meidät yhä uudelleen uusiin projekteihinsa. Katso yhteystietomme alta tai jätä viesti yhteydenottolomakkeella.

Jätä viesti tai tarjouspyyntö!

Jätä viesti lomakkeella tai soita 044 0821 084 (Tuomas Okko, Aluejohtaja) tai 0400 154 341 (Mikko Warin, Projektipäällikkl).

8 + 5 =

Yritys

Kymen Pinnoitus Oy
Y-Tunnus: 1810964-5

Yhteys

Kymen Pinnoitus Oy

Kymen Pinnoitus Oy on paikallinen ja luotettava, Etelä-Karjalan ja Kaakkois-Suomen alueen kattoremonttien ammattilainen. Teemme huopakattojen saneeraukset ammattitaidolla avaimet käteen -periaatteella.

© Kymen Pinnoitus Oy · WEBSITE BY BREEZY