Kattoremontti on taitolaji.

Teemme huopakattojen saneeraukset ammattitaidolla avaimet käteen -periaatteella. Tutustu myös muihin palveluihimme alta.

M

Katon saneeraus

Teemme kaikenlaiset kattoremontit sekä saneeraukset luotettavasti ja turvallisesti vankalla ammattitaidolla. Klikkaa alta ja lue lisää!

M

Huoltosopimus

Palveluun sisältyy vuosittaiset katon kuntoraportit, siivoukset ja pienet paikkaukset kiinteällä vuosimaksulla. Klikkaa alta ja lue lisää!

M

Kuntotarkastus

Mukautamme kuntotarkastuksen kiinteistön selvitystarpeen mukaan. Tutustu tarjoamaamme maksuttomaan kuntotarkastukseen nyt!
M

Asbestityöt

Olemme aluehallintoviraston hyväksymä asbestipurkaja. Teemme purkutyöt itse eli emme käytä aliurakoitsijoita. Klikkaa alta ja lue lisää.

M

Lumenpudotukset

Alkaako lumi kerääntyä kiinteistösi katolle? Ota meihin yhteyttä ja hoidamme homman nopeasti ja luotettavasti. Klikkaa alta ja lue lisää.

%

Tyytyväiset asiakkaat

Kattoremontit ja -saneeraukset

Katon huoltamattomuus on omaisuusriski. Vuodon ilmaannuttua vuotokorjaus sekä vuotoa ennaltaehkäisevä katon huolto ovat ensisijaisen tärkeitä kiinteistön kunnossa pysymiseksi. Kokeneen ammattilaisen tekemä katon säännöllinen tarkistaminen ja huoltotoimenpiteet lisäävät katon toimivuutta ja käyttöikää. Pieniin ongelmakohtiin tai vesieristevaurioihin voidaan puuttua ajoissa ennen niiden aiheuttamia suuria tai ennalta arvaamattomia kustannuksia.

Teemme erilaiset kattoremontit ja -saneeraukset vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla, avaimet käteen- periaatteella. Toteutamme myös akuutteja vuotokorjauksia niin huopakatoille kun muillekin kattotyypeille. Katso myös tarjoamamme huoltosopimus-palvelu.

Huoltosopimus on kannattava valinta.

Rakennusten katot ovat usein täynnä roskia ja lehtiä ja ovat vailla huoltoa ja tarkkailua. Tämä lyhentää katon käyttöikää ja saattaa aiheuttaa vakaviakin vaurioita esimerkiksi kattokaivojen tukkeuduttua. Kiinteistöhuollon palveluihin ei usein kuulu katon hoito tai vaikka kuuluisikin, eivät he sinne usein kiipeä.

Palveluumme sisältyy vuosittaiset katon kuntoraportit kiinteällä perusmaksulla, jonka lisäksi suunnitellaan korjauksista ja muista huoltotoimenpiteistä juuri asiakkaalle sopiva paketti. Vuosittain tehdyt raportit antavat tietoa taloyhtiön hallitukselle katon tilasta sekä helpottavat suunnittelutoimistoa saneerausta suunnitellessa ja valvoessa.

Me pidämme huolta kattonne kunnosta ja näin teemme oman osamme katon käyttöiän pidentämisessä ja vahinkojen ehkäisemisessä.

Katon maksuton kuntotarkastus

Kymen Pinnoitus Oy:n katon silmämääräinen kuntotarkastus on kevyt ja edullinen tapa selvittää katon yleinen kunto ja onko tarkemmalle kunnon tarkastukselle tarvetta. Käytännössä tämä tarkoittaa, että Kymen Pinnoitus Oy:n asiantuntija käy katolla arvioimassa katon kunnon. Mukana katolla voi olla esimerkiksi isännöitsijä tai suunnittelija. Raportointi kuntokatselmuksesta tehdään heti paikan päällä suullisesti tai lyhyenä katselmuksen yhteenvetona kirjallisesti jälkikäteen.

Helpoin tapa hankkia varmuutta kiinteistön kattoasioihin, on teettää katon silmämääräinen kuntotarkastus, kuntoanalyysi tai laajempi kuntotutkimus. Kymen Pinnoitus Oy:n asiantuntijapalvelut vaihtelevat kiinteistön tarpeen ja kiinteistön kattoasioista vastaavan henkilöiden ja selvitystarpeen mukaan.

Asbestityöt Etelä-Karjalassa

Me olemme aluehallintoviraston hyväksymä asbestipurkaja. Monissa ’70 ja ’80-luvulla ja sitä aiemmin rakennetuissa taloissa on käytetty asbestia sisältäviä kattomateriaaleja. Nykyisen lainsäädännön mukaan purettavista materiaaleista on aina otettava asbestinäyte. Otamme materiaaleista näytteen ja toimitamme sen laboratorioon analysoitavaksi. Asbestinäytteen tulos toimitetaan kirjallisena.

Jos purettavat kattomateriaalit sisältävät asbestia, teemme purkutyöt itse eli emme käytä aliurakoitsijoita.

Lumenpudotukset turvallisesti

Alkaako lumi kertyä kiinteistösi katolle aiheuttaen riskejä ja ongelmia rakenteille sekä alapuoliselle liikenteelle? Kymen Pinnoitus Oy hoitaa lumien pudotukset turvallisesti ja ammattitaidolla. Kiinnitämme erityistä huomiota työturvallisuuteen lumisten ja jäisten olosuhteiden vallitessa lumia pudotettaessa.

Yhteistyökumppaniemme avulla pystymme tekemään pudotukset myös nostokorityönä haasteellisemmissa kohteissa. Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä meihin niin kerromme, kuinka voimme auttaa juuri sinua!